Welkom Terug! Nieuw Seizoen, Nieuwe Doelen.

Beste leden,

We hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad, vol ontspanning en leuke momenten. Nu de zomer langzaam plaatsmaakt voor een nieuw seizoen, willen we jullie een warm welkom terug heten.

Met frisse energie en enthousiasme kijken we uit naar het komende seizoen. We weten dat jullie allemaal unieke doelen en ambities hebben, en we staan klaar om jullie te ondersteunen bij het bereiken ervan. Of het nu gaat om het verbeteren van technieken, het opbouwen van kracht en conditie, of gewoonweg genieten van de sport, we zijn er voor jullie.

Onthoud dat ons nieuwe seizoen, zoals eerder aangekondigd, van start zal gaan op vrijdag 1 september. We tellen de dagen af tot we weer samen kunnen trainen en onze passie voor taekwondo kunnen delen. Het belooft een spannende tijd te worden vol nieuwe uitdagingen en kansen.

We kijken ernaar uit om iedereen weer te zien en te verwelkomen op de mat. Samen gaan we werken aan onze doelen, plezier hebben en groeien als individuen en als een hechte taekwondo gemeenschap.

Tot snel!

Met sportieve groet,

Abdel-kwan Rotterdam

Sponsors

Video's

Copyright 2023 | abdel-kwan.nl