Solidariteit voor Marokko: Dank aan Iedereen

Beste allemaal,
We willen graag ons diepste respect en dankbaarheid uitspreken voor de ongelooflijke steun die we hebben ontvangen tijdens onze inzamelingsactie voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko. Het is hartverwarmend om te zien hoe onze gemeenschap samenkomt in tijden van nood.
Dankzij de vrijgevigheid van onze leden, medebewoners en lokale organisaties hebben we een overweldigende hoeveelheid hulpgoederen verzameld. Van kleding tot tenten, verzorgingsproducten tot medische benodigdheden, jullie donaties hebben het mogelijk gemaakt om vier volle bussen met essentiële spullen te vullen.
Dit succes zou niet mogelijk zijn geweest zonder de toewijding en het harde werk van onze vrijwilligers, die vijf dagen lang onvermoeibaar hebben gewerkt om alles te organiseren en in te pakken. Hun inzet is werkelijk bewonderenswaardig en een inspiratie voor ons allen.
Een speciale dank gaat ook uit naar transportbedrijf Tarik, dat vrijgevig heeft bijgedragen door de goederen veilig en efficiënt naar Marokko te vervoeren.
Samen hebben we een verschil gemaakt in het leven van degenen die getroffen zijn door deze tragische gebeurtenis. Jullie vrijgevigheid en solidariteit tonen de kracht van gemeenschap en medemenselijkheid. Laten we dit momentum vasthouden en blijven samenwerken om de wereld een betere plek te maken.
Nogmaals, namens ons allemaal, hartelijk dank voor jullie steun en betrokkenheid.

Sponsors

Video's

Copyright 2023 | abdel-kwan.nl