Speciale vermelding van onze Taekwondo-vereniging in ‘Door de ogen van de Koning’!

We zijn verheugd en vereerd om te delen dat onze vereniging een speciale vermelding heeft gekregen in het boek ‘Door de ogen van de Koning’. Dit boek biedt een unieke inkijk in het tienjarige koningschap van Koning Willem-Alexander, en we zijn trots dat onze verbinding met Zijne Majesteit hierin is opgenomen.

Op pagina 46 van dit gedenkwaardige boek wordt ons moment met de koning belicht tijdens het gesprek tussen Edwin Evers en Koning Willem-Alexander eerder dit jaar. Het is een eer om onze vereniging en onze passie voor Taekwondo te zien verschijnen in dit bijzondere werk, dat de persoonlijke ervaringen van onze koning gedurende zijn koningschap deelt.

Daarnaast wordt op een andere pagina een foto gedeeld van het bezoek van Koning Willem-Alexander aan onze hoofdlocatie in 2015. Dit moment van zijn bezoek blijft een belangrijke herinnering voor onze vereniging en benadrukt de waarde die de koning hecht aan gemeenschappen zoals de onze.

Deze vermeldingen in ‘Door de ogen van de Koning’ zijn een erkenning van onze inzet, toewijding en de waarde van Taekwondo als sport en gemeenschap. We zijn dankbaar voor deze bijzondere momenten en kijken ernaar uit om onze passie voor Taekwondo voort te zetten, geïnspireerd door deze eervolle vermeldingen.

We willen onze oprechte dank uitspreken aan Koning Willem-Alexander voor zijn voortdurende steun en erkenning van onze vereniging.

Sponsors

Video's

Copyright 2023 | abdel-kwan.nl