Eerste Plaats voor Onze Vereniging in Brussel Toernooi

Gisteren, op 25 november, namen we deel aan het Indoor Brussel Toernooi in België, een evenement waar we jaarlijks aan meedoen. Het was opnieuw een groot succes voor onze Vereniging Abdel-kwan Rotterdam. Onze voorbereiding was zoals altijd grondig en het resultaat was opvallend: we behaalden 13 gouden, 8 zilveren en 12 bronzen medailles, waarmee we als vereniging de eerste plaats hebben veroverd.

De deelnemers hebben zich geweldig laten zien op het toernooi, mede dankzij de uitstekende begeleiding en coaching van onze meesters. Een speciale dank aan meesters Natalie, Manal, Zouhair, Marzouk, Otman, Fouad, Salaheddine en onze hoofdtrainer voor hun geweldige begeleiding van onze leden tijdens het toernooi.

Ook willen we onze oprechte waardering uitspreken naar de ouders die hun steun hebben getoond door aanwezig te zijn en onze leden naar België te brengen. Hun betrokkenheid speelde een essentiële rol in het succes van onze deelnemers.

Een grote dank gaat uit naar de organisatie, met name Meester Akkouh, voor het mogelijk maken van dit prachtige toernooi. We kijken ernaar uit om volgend jaar weer deel te nemen en streven naar nieuwe successen

Sponsors

Video's

Copyright 2023 | abdel-kwan.nl