Talenten Tijdens het 4e Clubtoernooi: Een Feest van Sport en Plezier!

Vandaag was een speciale dag voor onze club, want we hebben met trots ons 4e clubtoernooi gehouden! Het was een fantastische ervaring waarbij onze leden de intense sparervaring van onze sport hebben kunnen beleven. Als meesters hebben we genoten van de prachtige wedstrijden die plaatsvonden.
Tijdens deze 4e editie hebben we gebruik gemaakt van het Daedo systeem van Adisport België, wat het toernooi naar een hoger niveau heeft getild. We willen graag alle meesters, topsporters en vrijwilligers bedanken die hebben bijgedragen aan het organiseren van deze geweldige dag voor onze leden. Speciale dank gaat ook uit naar onze sponsor ABS KLIMAATTECHNIEK voor hun waardevolle ondersteuning, en naar Adisport voor het leveren van de systemen die ons toernooi mogelijk hebben gemaakt.
Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de wethouder van sport, de heer Achbar, voor zijn steun en aanmoediging door langs te komen en onze kinderen te supporten.
Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van ons 4e clubtoernooi. Samen hebben we er een onvergetelijke dag van gemaakt!

Sponsors

Video's

Copyright 2023 | abdel-kwan.nl