Succesvolle Testmatches voor Onze Wedstrijdgroep bij Taekwondo Club Kwan

Afgelopen zondag reisde onze wedstrijdgroep naar Taekwondo Club Kwan in Brussel voor een serie testmatches met clubs uit Frankrijk, België, Noorwegen en Niger. De dag stond bol van opwindende gevechten, waarbij onze sporters hun tactische trainingen in de praktijk brachten en waardevolle lessen leerden. Elk gevecht bood nieuwe inzichten en hielp ons te begrijpen waar we konden verbeteren.

De ervaring was verrijkend en gaf ons veel om over na te denken. Terug in Rotterdam brengen we niet alleen nieuwe ervaringen mee, maar ook een hernieuwde focus. De samenwerking met andere clubs was inspirerend en we zijn van plan deze synergie vaker te integreren in onze trainingen. Het delen van kennis heeft onze benadering van Taekwondo versterkt en ons nieuwe wegen doen ontdekken in onze ontwikkeling.

Deze testmatches hebben ons niet alleen voorbereid op toekomstige uitdagingen, maar hebben ook ons teamgevoel versterkt. We zijn vastberaden om te groeien, niet alleen als individuen maar ook als een hecht team. De lessen die we hebben geleerd zullen de fundering zijn voor onze groei en voorbereiding op komende evenementen.

We zijn ontzettend dankbaar voor deze waardevolle kans en kijken vol enthousiasme uit naar wat de toekomst voor ons in petto heeft. Blijf ons volgen voor meer updates over onze reis en avonturen in de wereld van Taekwondo!

Sponsors

Video's

Copyright 2023 | abdel-kwan.nl