Gedisciplineerde Leden Vieren Succesvol Afsluiten!

Met groot genoegen willen we jullie informeren over het succesvolle afsluitingsfeest dat we hebben georganiseerd. Tijdens dit bijzondere evenement hebben we de meest gedisciplineerde leden van elke locatie in het zonnetje gezet en hen een welverdiende erkenning gegeven.

Het was een uitdagende taak om uit zoveel getalenteerde leden een selectie te maken. Onze trainers hebben nauwgezet gekeken naar degenen die uitblonken in toewijding en vastberadenheid. Hoewel we beseffen dat er vele anderen zijn die evenzeer deze erkenning verdienen, hebben we uiteindelijk vijf leden gekozen die een speciale onderscheiding hebben ontvangen.

De volgende leden hebben deze eer verdiend:

Yashveer Rudra Balak van locatie Feijenoord
Ian Weeks van locatie Carnisse
Luna Haddouti van locatie Ijsselmonde
Daoud Gamah van locatie Katendrecht
Elina Sabbar van locatie Bloemhof
Naouara Saad Malek van hoofdlocatie (meiden groep)
Merel Ockeloen van hoofdlocatie (dinsdag en vrijdag)
Chakir ben Ali van hoofdlocatie (woensdag en zaterdag)
Tayan Houzoury van locatie berverwaard
Sena Simsek van locatie Charlois

 

Deze leden hebben keer op keer bewezen dat ze de essentie van discipline belichamen. Ze hebben anderen geïnspireerd met hun vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Als blijk van erkenning hebben we elk van hen een welverdiende medaille toegekend.

We willen benadrukken dat deze selectie geen afbreuk doet aan de inzet van andere leden binnen onze gemeenschap. We zijn trots op iedereen die heeft bijgedragen aan ons succes en willen jullie allemaal bedanken voor jullie betrokkenheid en toewijding.

Gefeliciteerd aan degenen die de erkenning hebben ontvangen! Jullie zijn ware voorbeelden voor ons allemaal. We hopen dat dit moment van waardering jullie motiveert om verder te groeien en jullie doelen na te streven.

We willen jullie allemaal aanmoedigen om het succes te vieren en elkaar te blijven inspireren in jullie voortdurende streven naar discipline en persoonlijke groei. Samen kunnen we een gemeenschap creëren waarin iedereen zijn volledige potentieel kan bereiken.

Met vriendelijke groet,

Sponsors

Video's

Copyright 2023 | abdel-kwan.nl