3e clubtoernooi / sportdag groot succes

Gisteren vond ons jaarlijkse clubtoernooi plaats ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Stulemeijer, en het was een groot succes! Maar liefst 150 leerlingen deden mee, verdeeld over 6 grote groepen. Het was geweldig om te zien hoe alle kinderen hun best deden en hoe ze zich hebben ontwikkeld in hun sport.

We zijn vooral trots op de vele leerlingen die op niveau presteerden en na de zomervakantie zullen aansluiten bij ons proteam, dat meedoet aan de nationale wedstrijden. Dit toont aan dat onze club een plek is waar kinderen niet alleen hun sport kunnen beoefenen, maar ook kunnen groeien en hun talenten kunnen ontwikkelen.

Aan het einde van het toernooi ontving elke deelnemer een prachtige medaille, oorkonde en een attent cadeau, die mogelijk werden gemaakt door onze fantastische sponsor HSM Solutions. We willen onze sponsor dan ook hartelijk bedanken voor hun steun en vertrouwen.

Daarnaast willen we graag onze meesters, assistenten en leden van het topsportteam bedanken voor hun harde werk en toewijding tijdens het toernooi. Hun inzet was essentieel om dit evenement tot een succes te maken.

Kortom, het was een fantastische dag waarop onze leerlingen hebben kunnen laten zien wat ze in huis hebben tijdens het clubtoernooi ter ere van 100 jaar Stulemeijer. We zijn enorm trots op alle deelnemers en kijken uit naar volgend jaar!

Sponsors

Video's

Copyright 2023 | abdel-kwan.nl