010 Stijlmaster Poomsae

Op zaterdag 17 februari jongstleden vond het allereerste 010 Stijlmaster Poomsae kampioenschap van tkd Abdel-kwan plaats. De wedstrijd verliep conform de Single Eliminationsystematiek waarbij twee Taekwondo-ka’s de taeguk/poomsae tegelijkertijd uitvoeren. De winnaar werd bepaald bij meerderheid van stemmen. De organisatie was in handen van het Stijlteam in samenwerking met de ouders van het Stijlteam.

In de categorie tot 12 jaar, was Jahmal (tkd Voorne Putten) te sterk voor de concurrentie. Hij liep een sterk en mooi toernooi.

In de categorie vanaf 12 waren zeer goede en gelijk opgaande “battles” te zien. In een spannende en zeer gelijk opgaande finale wist Seline (tc Soekandar) de overwinning nipt ten koste Shaheen over de streep te trekken.