• —–                

          

 • Welkom op de website van taekwondo vereniging Abdel-Kwan Rotterdam. Hier vind u allerlei informatie over onze vereniging en over Taekwondo. Verder wordt een agenda bijgehouden, waarin al onze activiteiten te volgen zijn. Als u nog meer vragen heeft over de vereniging, Taekwondo, of als u een keer wilt mee trainen, kom dan gerust langs of neem contact met ons op.
  Abdel-kwan Rotterdam is aangesloten bij de TBN afkorting van Taekwondo Bond Nederland, ook bij WTF afkorting van World Taekwondo Federation en het NOS*NSF.

  • Hoofdlocatie: Adriaen Nimantsstraat 40, Rotterdam
  • Locatie Kop van zuid: Spoorweghaven 174, Rotterdam
  • Locatie Bloemhof: Putselaan 174, Rotterdam
  • Locatie Ijsselmonde: Kromme hagen 13, Rotterdam
  • Locatie Charlois: Quackstraat 76, Rotterdam
  • Locatie Katendrecht: Walhallalaan 114, Rotterdam
  • Locatie Carnisse: Katendrechtse Lagedijk 186 2, Rotterdam
 • Club-examen: 19 december 2020

Home / Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Voor een dynamische vereniging als Abdel-Kwan zijn vrijwilligers onmisbaar, vandaar dat we op dit moment de volgende vacatures hebben.

Gezocht: Locatiebeheerder voor 3 dagdelen per week.
Als locatiebeheerder zorg je ervoor dat de de hoofdlocatie aan de Adriaen Nimatstraat op tijd open is en tijdens je dienst in goede staat verkeert. D.w.z. dat de locatie op een veilige wijze en op de juiste momenten open is. Je verricht eenvoudig onderhouds- en schoonmaakwerk. Je beheert ook de middelen die hiervoor nodig zijn
 
Gezocht: Pr- medewerker
Als pr- medewerker promoot je de sport Taekwondo in het algemeen en onze vereniging in het bijzonder.
De belangrijkste taken zijn het opstellen en bijhouden van het promotiemateriaal, overleg met de verschillende gemeentelijke instanties, het deelnemen en organiseren van sportpromoties op wijkmarkten en clinics en het meedenken over het pr- beleid van de vereniging. Je maakt deel uit van de activiteitencommissie die ongeveer 2 keer per jaar vergadert. De geschatte belasting is ongeveer 6 uur per maand, afhankelijk van de georganiseerde evenementen vanuit onze sportpartners.
 
Gezocht: Verslaggever(s)
De reporter maakt foto’s en een nieuwsbericht van belangrijke Taekwondo- gerelateerde  gebeurtenissen zoals de halfjaarlijkse examens, de clubkampioenschappen, de toernooien, het trainingskamp en andere activiteiten en plaatst deze artikelen op de website.

Heb je interesse in één van deze vacatures of wil je meer weten, stuur ons dan een mail naar info@abdelkwan.nl.