Succesvolle Club-Examens bij Abdel-kwan Rotterdam

Vandaag hebben wij met trots onze halfjaarlijkse club-examens bij taekwondo vereniging Abdel-kwan Rotterdam afgerond. Dit was een bijzonder examenmoment, aangezien het de tweede keer was dat we werkten met de nieuwe examenreglementen voor de blauw banders en hoger.

Als meesters van Abdel-kwan Rotterdam zijn we zeer tevreden met de prestaties van onze leden. Het was duidelijk te zien dat de nieuwe onderdelen van de examens goed zijn opgepakt. De inzet, discipline en het doorzettingsvermogen van onze leden hebben geleid tot merkbare verbeteringen in techniek en uitvoering.

We willen onze leden van harte feliciteren met hun behaalde resultaten. Jullie toewijding en harde werk zijn echt inspirerend. Daarnaast willen we ook onze vrijwilligers bedanken. Zonder jullie inzet en ondersteuning zouden deze examens niet mogelijk zijn geweest.

We willen ook even stilstaan bij de leden die net niet hun examen hebben gehaald. We moedigen jullie aan om door te blijven zetten en hard te blijven trainen. Jullie herkansing vindt plaats in december, en we hebben er alle vertrouwen in dat jullie dan zullen slagen.

Samen blijven we groeien en streven naar excellentie in taekwondo. Laten we samen blijven werken aan onze doelen en vooruitgang.

Met sportieve groet,

Het bestuur en de meesters van Abdel-kwan Rotterdam

 

Sponsors

Video's

Copyright 2023 | abdel-kwan.nl