• —–                

          

 • Welkom op de website van taekwondo vereniging Abdel-Kwan Rotterdam. Hier vind u allerlei informatie over onze vereniging en over Taekwondo. Verder wordt een agenda bijgehouden, waarin al onze activiteiten te volgen zijn. Als u nog meer vragen heeft over de vereniging, Taekwondo, of als u een keer wilt mee trainen, kom dan gerust langs of neem contact met ons op.
  Abdel-kwan Rotterdam is aangesloten bij de TBN afkorting van Taekwondo Bond Nederland, ook bij WTF afkorting van World Taekwondo Federation en het NOS*NSF.

  • Hoofdlocatie: Adriaen Nimantsstraat 40, Rotterdam
  • Locatie Kop van zuid: Spoorweghaven 174, Rotterdam
  • Locatie Bloemhof: Putselaan 174, Rotterdam
  • Locatie Ijsselmonde: Kromme hagen 13, Rotterdam
  • Locatie Charlois: Quackstraat 76, Rotterdam
  • Locatie Katendrecht: Walhallalaan 114, Rotterdam
  • Locatie Carnisse: Katendrechtse Lagedijk 186 2, Rotterdam
 • Club-examen: 19 december 2020

Home / Algemeen / Buitentraining

Buitentraining

Beste ouders,

Zoals we allemaal weten zijn de coronamaatregelen verlengd. Dit betekent dat de trainingen in de gymzalen nog niet door kunnen gaan. Echter missen wij het contact met de kinderen en zijn daarom naar een oplossing gaan zoeken, het weer is nu goed om buiten te kunnen sporten en daarom lijkt het ons leuk om 1 keer in de week met de kinderen buiten te trainen. De trainingen zullen in vreewijk bij het Valkensiersweide plaats vinden

De trainingen worden verdeeld in 2 groepen.
Groep 1: kinderen van 3 t/m 6 jaar.
Groep 2: kinderen van 7 t/m 18 jaar.

Daarnaast hebben wij voor de ouders ook een sportprogramma georganiseerd. Hoofdmeester Abdelsammia zal elke week met de gemotiveerde ouders een rondje door het park hardlopen. Lijkt het je leuk om deel te nemen? Dan kan je je opgeven via de WhatsAppgroep van je eigen taekwondo locatie.

Covid-19
Helaas zitten we nog in een vervelende tijd. Daarom verzoeken wij de ouders om zich aan alle coronamaatregelen te houden. Als uw kind klachten heeft, dan verzoeken wij u om het kind thuis te houden. Houd er verder rekening mee dat er geen groepsvorming ontstaat langs de zijkant en dat je je houdt aan de 1.5 meter afstand van het corona beleid.

Locatie/tijd
Waar: vreewijk bij het valkeniersweide
Wanneer: zondag 7 maart
Tijd: 13:00 – 14:30

Benodigdheden:
De leerlingen moeten met sportkleding en sportschoenen (taekwondopak mag ook) komen. Daarnaast is het ook handig om een flesje water mee te nemen voor de pauze.

Omdat wij graag een overzicht willen van hoe veel kinderen er aanwezig zullen zijn, waarderen wij het enorm als je je van te voren aanmeldt.

Als er verder vragen zijn horen wij dat graag!

Groetjes,
De juffen en meesters van Abdel-Kwan Rotterdam