• —–                

          

 • Welkom op de website van taekwondo vereniging Abdel-Kwan Rotterdam. Hier vind u allerlei informatie over onze vereniging en over Taekwondo. Verder wordt een agenda bijgehouden, waarin al onze activiteiten te volgen zijn. Als u nog meer vragen heeft over de vereniging, Taekwondo, of als u een keer wilt mee trainen, kom dan gerust langs of neem contact met ons op.
  Abdel-kwan Rotterdam is aangesloten bij de TBN afkorting van Taekwondo Bond Nederland, ook bij WTF afkorting van World Taekwondo Federation en het NOS*NSF.

  • Hoofdlocatie: Adriaen Nimantsstraat 40, Rotterdam
  • Locatie Kop van zuid: Spoorweghaven 174, Rotterdam
  • Locatie Bloemhof: Putselaan 174, Rotterdam
  • Locatie Ijsselmonde: Kromme hagen 13, Rotterdam
  • Locatie Charlois: Quackstraat 76, Rotterdam
  • Locatie Katendrecht: Walhallalaan 114, Rotterdam
 • Club-examen: 19 december 2020

Home / Algemeen / Rellen op zuid

Rellen op zuid

De oudercommissie van Abdel-kwan Rotterdam bracht vandaag een bezoek aan verschillende getroffen ondernemers op de Beijerlandselaan, om ze een hart onder de riem te steken, hebben de ondernemers een bloemetje ontvangen. Dit bezoek werd duidelijk erg gewaardeerd door de ondernemers. Zo willen de bewoners van Rotterdam Zuid ook aangeven dat ze dit soort gedrag niet accepteren.
Ook zijn ze de stadsmarinier niet vergeten, om haar een bezoekje te brengen, ook haar wilden ze bedanken voor haar inzet voor onze stad.