• —–                

          

 • Welkom op de website van taekwondo vereniging Abdel-Kwan Rotterdam. Hier vind u allerlei informatie over onze vereniging en over Taekwondo. Verder wordt een agenda bijgehouden, waarin al onze activiteiten te volgen zijn. Als u nog meer vragen heeft over de vereniging, Taekwondo, of als u een keer wilt mee trainen, kom dan gerust langs of neem contact met ons op.
  Abdel-kwan Rotterdam is aangesloten bij de TBN afkorting van Taekwondo Bond Nederland, ook bij WTF afkorting van World Taekwondo Federation en het NOS*NSF.

  • Hoofdlocatie: Adriaen Nimantsstraat 40, Rotterdam
  • Locatie Kop van zuid: Spoorweghaven 174, Rotterdam
  • Locatie Bloemhof: Putselaan 174, Rotterdam
  • Locatie Ijsselmonde: Kromme hagen 13, Rotterdam
  • Locatie Charlois: Quackstraat 76, Rotterdam
  • Locatie Katendrecht: Walhallalaan 114, Rotterdam
 • NK sparren 2020: 18 januari 2020

  Open districtskampioenschappen west 2020: 1 februari 2020

  25th int children’s championships 2020:        1 februari 2020

  German open 2020: 29 februari tot 1 maart 2020

  Dutch open 2020 : 7 en 8 maart 2020

  Belgian open 2020 : 14 en 15 maart 2020 afgelast

  Clubtoernooi: 19 april 2020 afgelast

  Dutch masters 2020 kyorugi : 2 mei 2020 afgelast

  Luxemburg open 2020 : 13 en 14 juni 2020 afgelast

  Nationaal danexamen: 13 juni 2020 afgelast

  Club-examen: 27 juni 2020 afgelast

Home / Algemeen / Buiten sporten!!!

Buiten sporten!!!

Beste ouders en leerlingen,

Zoals jullie weten zijn wij druk achter de schermen bezig geweest met het aanbieden van sportlessen (online). Afgelopen week is er bekend gemaakt dat kinderen tot 12 jaar weer gemengd kunnen sporten en kinderen van 12-18 op 1,5 meter afstand mochten sporten. HELAAS mag dit alleen in het buitenlucht. Per gemeente verschillen de regels hoe dit in zijn werking gaat. Afgelopen donderdag zijn de spel regels bekend gemaakt vanuit de gemeente Rotterdam.

Helaas leek dit een lastigere klus te zijn dan wij gedacht hadden. Er zijn aantal aangewezen plekken waar er buiten georganiseerd mag sporten, maar elke vereniging dient zich hiervoor aan te melden bij de wijk adviseurs. Wij hebben dit gedaan en echter krijgen we pas 8 mei uitspraak over waar en hoe ect.

Dus jongens en meisjes niet getreurd wij hopen voor het einde van de mei vakantie met alle leden gezamenlijk lessen te plannen in de wijk. Hoe dit er eruit gaat zien word voor ons na 8 mei duidelijk.

Wij hopen dat jullie ons blijven steunen zoals jullie voorheen altijd hebben gedaan. Dit betekent dat de online lessen tot 8 mei zullen doorgaan. Verder hopen we snel elkaar te zien want het gemis is enorm groot. Blijf in beweging, blijf actief en het allerbelangrijkste is blijf GEZOND.

Tot snel allemaal!