• —–                

          

 • Welkom op de website van taekwondo vereniging Abdel-Kwan Rotterdam. Hier vind u allerlei informatie over onze vereniging en over Taekwondo. Verder wordt een agenda bijgehouden, waarin al onze activiteiten te volgen zijn. Als u nog meer vragen heeft over de vereniging, Taekwondo, of als u een keer wilt mee trainen, kom dan gerust langs of neem contact met ons op.
  Abdel-kwan Rotterdam is aangesloten bij de TBN afkorting van Taekwondo Bond Nederland, ook bij WTF afkorting van World Taekwondo Federation en het NOS*NSF.

  • Hoofdlocatie: Adriaen Nimantsstraat 40, Rotterdam
  • Locatie Kop van zuid: Spoorweghaven 174, Rotterdam
  • Locatie Bloemhof: Putselaan 174, Rotterdam
  • Locatie Ijsselmonde: Kromme hagen 13, Rotterdam
  • Locatie Charlois: Quackstraat 76, Rotterdam
 • Polen open 15-16 september 2018

  2e TTE open   27 oktober 2018

  Paris open 17 november 2018

  4e Rotterdam open 24 november 2018

  Indoor Brussels 8-9 december 2018

  Clubexamens 22 december 2018

Home / Algemeen / Internationale trainingsstage in Rotterdam

Internationale trainingsstage in Rotterdam

Sportief bezoek

Een groep van maar liefst 50 enthousiaste taekwondoka’s zijn tussen 25 en 31 december bij ons te gast geweest.
Het waren 6 dagen die van ‘s ochtends vroeg tot in de avond gevuld waren met zowel conditie- als technische trainingen. Ondanks een zware trainingsschema was het enthousiasme van de sporters uit Frankrijk, België, Denemarken en natuurlijk Nederland zeer groot.
Het internationale, relatief jonge gezelschap van taekwondoka’s heeft eens in de zoveel tijd een uitwisseling en ook de trainingen worden door alle coaches gegeven.
We kennen elkaar van grote internationale toernooien en vinden het leuk en leerzaam om elkaar ook buiten de wedstrijden op te zoeken, sport verbindt is bij ons niet enkel een cliché.
Wij hebben zijn tijdens de kerstvakantie van 2017 een week lang in Montpellier, Frankrijk geweest bij TKD vereniging 3M TKD. Het mooie is om te merken dat de sporters elkaar het succes gunnen, ook al zijn we soms tegenstanders van elkaar.
Ook zijn we 2 keer bij SPC Rijnmond geweest voor een conditie training.
SPC Rijnmond zegt het volgende over ons: “Ze zijn supergemotiveerd en heel erg enthousiast, ook al hebben ze het financieel gezien best moeilijk, ze moeten alles zelf bekostigen”. De trainingen bij SPC zijn mede mogelijk gemaakt door Rotterdam Topsport.
We kijken terug naar een zeer geslaagde week en op naar een succesvol 2019