• —–                

          

 • Welkom op de website van taekwondo vereniging Abdel-Kwan Rotterdam. Hier vind u allerlei informatie over onze vereniging en over Taekwondo. Verder wordt een agenda bijgehouden, waarin al onze activiteiten te volgen zijn. Als u nog meer vragen heeft over de vereniging, Taekwondo, of als u een keer wilt mee trainen, kom dan gerust langs of neem contact met ons op.
  Abdel-kwan Rotterdam is aangesloten bij de TBN afkorting van Taekwondo Bond Nederland, ook bij WTF afkorting van World Taekwondo Federation en het NOS*NSF.

  • Hoofdlocatie: Adriaen Nimantsstraat 40, Rotterdam
  • Locatie Kop van zuid: Spoorweghaven 174, Rotterdam
  • Locatie Bloemhof: Putselaan 174, Rotterdam
  • Locatie Ijsselmonde: Kromme hagen 13, Rotterdam
  • Locatie Charlois: Quackstraat 76, Rotterdam
 • Polen open 15-16 september 2018

  2e TTE open   27 oktober 2018

  Paris open 17 november 2018

  4e Rotterdam open 24 november 2018

  Indoor Brussels 8-9 december 2018

  Clubexamens 22 december 2018

Home / Algemeen / We gaan weer starten met Taekwondolessen op onze locatie in Bloemhof, de Putselaan 174.

We gaan weer starten met Taekwondolessen op onze locatie in Bloemhof, de Putselaan 174.

Twee weken geleden is hier brand uitgebroken en sindsdien heeft de gemeente Rotterdam alles ingezet om de lessen zo snel mogelijk te laten starten en dat is gelukt!

Vanaf a.s. maandag 24 september 2018 zijn er weer gewoon taekwondolessen volgens het normale rooster, de tijden kan je via deze link terugvinden: https://abdel-kwan.nl/lestijden-bloemhof/

Helaas hebben we de eerste week geen kleedkamers en wc’s ivm de brand, dus trek thuis je Taekwondo-pak aan en vergeet je blaas niet te legen.
Onze excuses voor het ongemak maar we zullen er alles aan doen om deze faciliteiten in de tweede week wel beschikbaar te hebben.

Het gele gedeelte is gebruiksklaar gemaakt en is, zoals gemeld, te betreden via de bestaande deur op de kop (nooduitgang). De tussendeur naar de kleedkamers en sanitaire ruimtes wordt uit veiligheidsoverweging tijdelijk dicht gezet zodat de aannemer nog veilig kan werken zonder de doorloop van eventuele gebruikers. Deze werkzaamheden in het blauwe gedeelte gaan nog 1 á 2 weken duren en omvatten het herstel van de dakkap constructie n.a.v. de brandschade binnen, dakbedekking buiten deels vernieuwen, kleedkamers en sanitaire ruimten schoonmaken en voorzien van een (gedeeltelijk) nieuw plafond en nieuwe vloerbedekking.

De eerste  week zijn er nog geen kleedruimten, douches en toiletten beschikbaar.