• —–                

          

 • Welkom op de website van taekwondo vereniging Abdel-Kwan Rotterdam. Hier vind u allerlei informatie over onze vereniging en over Taekwondo. Verder wordt een agenda bijgehouden, waarin al onze activiteiten te volgen zijn. Als u nog meer vragen heeft over de vereniging, Taekwondo, of als u een keer wilt mee trainen, kom dan gerust langs of neem contact met ons op.
  Abdel-kwan Rotterdam is aangesloten bij de TBN afkorting van Taekwondo Bond Nederland, ook bij WTF afkorting van World Taekwondo Federation en het NOS*NSF.

 • Zaterdag 18 november 2017

  Topsportcentrum Rotterdam
  Van Zandvlietplein 20
  3077 AA Rotterdam
  +31 10 4971200
  Telefoon: 06 42131937

 • NK Poomsae 2017

Home / Algemeen / Start nieuwe seizoen

Start nieuwe seizoen

De zomervakantie is bijna voorbij. Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en uitgerust weer zin heeft om te beginnen. Het nieuwe seizoen start Maandag 4 september . De tijdstippen en de lesdagen zijn niet veranderd t.p.v. vorige seizoen.
Wij hopen iedereen weer te zien op maandag 4 september!