• —–                

          

 • Welkom op de website van taekwondo vereniging Abdel-Kwan Rotterdam. Hier vind u allerlei informatie over onze vereniging en over Taekwondo. Verder wordt een agenda bijgehouden, waarin al onze activiteiten te volgen zijn. Als u nog meer vragen heeft over de vereniging, Taekwondo, of als u een keer wilt mee trainen, kom dan gerust langs of neem contact met ons op.
  Abdel-kwan Rotterdam is aangesloten bij de TBN afkorting van Taekwondo Bond Nederland, ook bij WTF afkorting van World Taekwondo Federation en het NOS*NSF.

 • Zaterdag 18 november 2017

  Topsportcentrum Rotterdam
  Van Zandvlietplein 20
  3077 AA Rotterdam
  +31 10 4971200
  Telefoon: 06 42131937

 • NK Poomsae 2017

Home / Nieuws / Fahd Zaouia WK Korean juni 2017

Fahd Zaouia WK Korean juni 2017

Fahd Zaouia reist, samen met zijn broer Houssein, meerdere keren per week van Den Haag naar Rotterdam voor zijn trainingen met het doel om te winnen. Zijn jarenlange toewijding aan Taekwondo en het harde werken zijn beloond. Dit jaar heeft Fahd brons gehaald tijdens the Dutch Open en goud tijdens the Belgian Open. Als kers op de taart is Fahd door de TBN geselecteerd om deel te nemen aan het Wereldkampioenschap in Muju Korea. Wij feliciteren Fahd van harte met zijn selectie en wensen hem erg veel succes. Zeer trots dat één van onze leden op dit podium mag staan.