• —–                

          

 • Welkom op de website van taekwondo vereniging Abdel-Kwan Rotterdam. Hier vind u allerlei informatie over onze vereniging en over Taekwondo. Verder wordt een agenda bijgehouden, waarin al onze activiteiten te volgen zijn. Als u nog meer vragen heeft over de vereniging, Taekwondo, of als u een keer wilt mee trainen, kom dan gerust langs of neem contact met ons op.
  Abdel-kwan Rotterdam is aangesloten bij de TBN afkorting van Taekwondo Bond Nederland, ook bij WTF afkorting van World Taekwondo Federation en het NOS*NSF.

 • Zaterdag 18 november 2017

  Topsportcentrum Rotterdam
  Van Zandvlietplein 20
  3077 AA Rotterdam
  +31 10 4971200
  Telefoon: 06 42131937

 • NK Poomsae 2017

Home / Nieuws / Open Windmills 2017

Open Windmills 2017

Er zijn een paar toernooien waar wij als Abdel-kwan Rotterdam altijd aan deelnemen, een traditie is het geworden. Het “Open Windmills toernooi” is één van die toernooien. Dit toernooi wordt georganiseerd door Taekwondo- club Papendrecht en is alleen bestemd voor strijders t/m 14 jaar. Een ideaal instaptoernooi voor leden die nog nooit aan een wedstrijd hebben meegedaan.

En wat een geslaagde en leuke dag was het voor onze pupillen en aspiranten! We hebben veel prijzen gewonnen, onze kids zijn blij teruggekomen.
De resultaten zijn:
1e plaats voor:
Maha Housni
Amira Bakari
Nada Maghnouj
Zaid Mellouk
Hud Maghnouj
Anis Charchah
2e plaats voor:
Jaslyn Kok
Samia Ijaouane
Isra Sadni
Tarik Versluis
3e plaats voor
Leila al Mahi
Sabrina Machalla
Marwan Versluis
Nasrdinne Mellouk

We zijn trots op al onze leerlingen die hebben meegedaan. Onze dank gaat uit naar de coaches Mohammed Mellouk, Housain, opa en meester. En niet te vergeten de trouwe supporters.