• —–                

          

 • Welkom op de website van taekwondo vereniging Abdel-Kwan Rotterdam. Hier vind u allerlei informatie over onze vereniging en over Taekwondo. Verder wordt een agenda bijgehouden, waarin al onze activiteiten te volgen zijn. Als u nog meer vragen heeft over de vereniging, Taekwondo, of als u een keer wilt mee trainen, kom dan gerust langs of neem contact met ons op.
  Abdel-kwan Rotterdam is aangesloten bij de TBN afkorting van Taekwondo Bond Nederland, ook bij WTF afkorting van World Taekwondo Federation en het NOS*NSF.

 • Zaterdag 18 november 2017

  Topsportcentrum Rotterdam
  Van Zandvlietplein 20
  3077 AA Rotterdam
  +31 10 4971200
  Telefoon: 06 42131937

 • NK Poomsae 2017

Home / Nieuws / Bezoek minister van Buitenlandse Zaken

Bezoek minister van Buitenlandse Zaken


Vandaag 13 februari hebben we hoog bezoek mogen ontvangen, namelijk de minister van Buitenlandse Zaken dhr. Koenders en 2e kamerlid Michiel Servaes.
Wij van Abdel-Kwan zijn meer dan een sportvereniging en deze meerwaarde hebben we bij ons bezoek toegelicht. We hebben verteld over de topsport, breedtesport en onze maatschappelijke activiteiten. Dankzij de betrokkenheid en inzet van onze vrijwilligers voelen onze jeugdige leden zich thuis en zijn we voor velen een 2de thuis. We hopen het positief effect dat we als vereniging hebben nog lang te zullen houden.

Wij willen meneer Koenders en meneer Servaes bedanken voor een leuk en goed gesprek. We vinden het fijn dat we door de landelijke politiek gezien en gehoord worden.

Wij willen ook Amine El bedanken voor deze kans en de mogelijkheid om Abdel-Kwan weer in de spots te brengen!