• —–                

          

 • Welkom op de website van taekwondo vereniging Abdel-Kwan Rotterdam. Hier vind u allerlei informatie over onze vereniging en over Taekwondo. Verder wordt een agenda bijgehouden, waarin al onze activiteiten te volgen zijn. Als u nog meer vragen heeft over de vereniging, Taekwondo, of als u een keer wilt mee trainen, kom dan gerust langs of neem contact met ons op.
  Abdel-kwan Rotterdam is aangesloten bij de TBN afkorting van Taekwondo Bond Nederland, ook bij WTF afkorting van World Taekwondo Federation en het NOS*NSF.

  • Hoofdlocatie: Adriaen Nimantsstraat 40, Rotterdam
  • Locatie Kop van zuid: Spoorweghaven 174, Rotterdam
  • Locatie Bloemhof: Putselaan 174, Rotterdam
  • Locatie Ijsselmonde: Kromme hagen 13, Rotterdam
  • Locatie Charlois: Quackstraat 76, Rotterdam
 • Polen open 15-16 september 2018

  2e TTE open   27 oktober 2018

  Paris open 17 november 2018

  4e Rotterdam open 24 november 2018

  Indoor Brussels 8-9 december 2018

  Clubexamens 22 december 2018

Home / Nieuws / De Panther Cup

De Panther Cup

De Panther Cup was weer eens van start gegaan. En zoals gewoonlijk vertrokken we weer op een vroege zaterdag ochtend. Er was veel sneeuw gevallen en de wegen waren glad.

De Panther Cup was weer eens van start gegaan. En zoals gewoonlijk vertrokken we weer op een vroege zaterdag ochtend. Er was veel sneeuw gevallen en de wegen waren glad. Na ongeveer 30 à 45 minuten waren we in Utrecht aangekomen. Hier werd de Panther Cup gehouden. Eerst gingen de pupillen en aspiranten wegen. En om 12.00 uur mochten de junioren en senioren wegen.

Mohammed Mellouk had een geweldige wedstrijd gespeeld. Hij speelde klasse B, Junioren, -59 kg. Met een paar mooie hoofdtreffers, had hij gewonnen met 10-7. Jammer genoeg had hij een ernstige blessure aan zijn teen overgehouden. Zijn teen is waarschijnlijk gescheurd of gebroken. Maar toch is hij met de 2e prijs ervandoor gegaan.

Yassin Ashad had een goeie wedstrijd gespeeld. Hij speelde klasse A, Junioren, -68 kg. Verloren met 5-2, is hij met de 3e prijs naar huis gegaan.

Mohammed Haddin had een hele goede wedstrijd gespeeld. Hij speelde klasse C, Junioren, -45 kg. Gewonnen met 6-2 is hij er met de 1e prijs vandoor gegaan.

Rond 17.00 uur vertrokken we van Sprothal Lunetten, in Utrecht, en gingen we naar huis. Het had de hele dag gesneeuwd. Er lag zeker 30cm sneeuw. Na ongeveer een uurtje rijden waren we zo rond 18.00 uur aangekomen bij de club. Daarna ging iedereen naar huis. Het was een leuke, spannende dag.

Geschreven door Yassin Ashad