• —–                

          

 • Welkom op de website van taekwondo vereniging Abdel-Kwan Rotterdam. Hier vind u allerlei informatie over onze vereniging en over Taekwondo. Verder wordt een agenda bijgehouden, waarin al onze activiteiten te volgen zijn. Als u nog meer vragen heeft over de vereniging, Taekwondo, of als u een keer wilt mee trainen, kom dan gerust langs of neem contact met ons op.
  Abdel-kwan Rotterdam is aangesloten bij de TBN afkorting van Taekwondo Bond Nederland, ook bij WTF afkorting van World Taekwondo Federation en het NOS*NSF.

  • Hoofdlocatie: Adriaen Nimantsstraat 40, Rotterdam
  • Locatie Kop van zuid: Spoorweghaven 174, Rotterdam
  • Locatie Bloemhof: Putselaan 174, Rotterdam
  • Locatie Ijsselmonde: Kromme hagen 13, Rotterdam
  • Locatie Charlois: Quackstraat 76, Rotterdam
  • Locatie Katendrecht: Walhallalaan 114, Rotterdam
 • NK Sparren: 12 Januari 2019
  Open west: 2 Februari 2019
  President’s Cup: 7-12 Februari 2019
  Turkish Open: 13-16 Februari 2019
  Dutch Open: 9-10 Maart 2019
  Belgian Open: 16-17 Maart 2019
  German Open: 30-31 Maart 2019
  Austrian Open: 8-9 Juni 2019
  Open Windmills: 20 April 2019
  Nationaal Danexamen: 15 Juni 2019
  Clubexamens 29 juni 2019

Home / Nieuws / Open West Nederlandse Kampioenschappen

Open West Nederlandse Kampioenschappen

dsc_0225_kleindsc_0455_klein
Dan was het eindelijk zover: 27–02–2010 de dag waarvoor we hard hebben getraind.

We moesten om 6:30 vertrekken maar zoals gewoonlijks was één van ons te laat in dit geval was het…

Majdouline
1ste plaats

Fatima
1ste plaats

Mo Mellouk
1ste plaats

Mo Haddin
1ste plaats

Hind
2de plaats

Mo Allouch
2de plaats

Halima
2de plaats

Jane
3de plaats

Othman
3de plaats

Branko
3de plaats

Ismael
3de plaats

Adil
3de plaats

Dan was het eindelijk zover: 27–02– 2010 de dag waarvoor we hard hebben getraind.

We moesten om 6:30 vertrekken maar zoals gewoonlijks was één van ons te laat in dit geval was het onze Fatima, waardoor we om 7:00 uur pas vertrokken naar Den Haag. We kwamen rond 7:30 aan, gelijk moesten onze aspiranten en junioren wegen, omdat het al om 7:00 uur was begonnen.

Uiteindelijk was het zover en moest onze Suayb gelijk beginnen, ondanks dat hij niet was opgewarmd had hij toch goed gespeeld, helaas verloor hij en kreeg geen prijs mee naar huis, omdat hij eigenlijk tegen 3 mensen moest sparren.

Daarna was onze Otto aan de beurt. Hij speelde zijn eerste wedstrijd goed door gelijk in de aanval te gaan waardoor hij ook won, maar zijn 2de wedstrijd had hij net iets minder gespeeld waardoor hij verloor en ging dan uiteindelijk met 3de prijs naar huis.

Toen was onze Mo Allouch aan de beurt. Hij moest tegen de tegenstanders van Otto spelen, hij won uiteindelijk, daarna had hij nog één wedstrijd wat hij heel goed had gespeeld, maar helaas doordat hij een gemene trap kreeg en pijn had verloor hij en ging met de 2de prijs naar huis.

Dan was onze Jane aan de beurt ze speelde een spannende wedstrijd, maar verloor toch net laatste paar seconden met 5–6 wat eigenlijk niet telde… maar goed. Ook zij ging met de 3de prijs naar huis.

Toen kwam onze Mo Mellouk aan de beurt. Hij speelde zijn eerste wedstrijd zo gemakkelijk en simpel dat hij gelijk won, en zoals gewoonlijk door zijn lange benen had hij ook zijn andere wedstrijd mooi gespeeld en ging met de 1ste prijs naar huis.

Daarna was de beurt voor onze Majdouline, ook zij speelde een hele mooie wedstrijd waardoor ze de 1ste en de 2de wedstrijd goed had gespeeld en ging met 1ste prijs naar huis.

Uiteindelijke was Halima aan de beurt, ook zij speelde een mooi wedstrijd maar verloor helaas met een paar punten verschil en ging naar huis met de 3de plaats.

Toen was het de beurt voor onze Branco die voor het eerst mee speelde, hij speelde heel goed en kwam uiteindelijk met 10–5 te staan toch verloor hij omdat hij 8x vast hield wat eigenlijk niet mocht en verloor hij door te veel aan strafpunten, wat natuurlijk heel zonde is maar toch zijn we heel trots op onze Branco. Ook hij ging met de 3de plaats naar huis.

Dan was onze Ismail aan de beurt die ook voor het eerst mee deed. Hij speelde een hele mooie wedstrijd en verloor jammer genoeg. Hij ging dan ook met de 3de plaats naar huis.

Ook zijn broer Mo Haddin speelde een hele goede wedstrijd. Ondanks zijn tegenstander een stuk langer dan hem was, maakte hij mooie hoofdtreffers, waardoor hij won en zo nam hij de 1ste plaats mee naar huis.

Daarna was onze Adil aan de beurt. Hij speelde heel netjes, maar net de laatste paar minuten verloor hij met 4-5 en ook hij ging met 3de plaats naar huis.

Onze fatima had geen tegenstander en ging dus gemakkelijk met haar 1ste prijs naar huis.

Na het lang wachten was onze Hind aan de beurt. Ze speelde een mooie maar ook een goede wedstrijd maar uiteindelijk verloor ze met 7–4 en ging met de 2de prijs naar huis.

Het was een leuke, gezellige, spannende, vermoeiende maar ook een leerzame dag voor ons.
Ondanks door al onze behaalde resultaten zullen we harder gaan trainen voor onze volgende wedstrijd.

geschreven door Jane