• —–                

          

 • Welkom op de website van taekwondo vereniging Abdel-Kwan Rotterdam. Hier vind u allerlei informatie over onze vereniging en over Taekwondo. Verder wordt een agenda bijgehouden, waarin al onze activiteiten te volgen zijn. Als u nog meer vragen heeft over de vereniging, Taekwondo, of als u een keer wilt mee trainen, kom dan gerust langs of neem contact met ons op.
  Abdel-kwan Rotterdam is aangesloten bij de TBN afkorting van Taekwondo Bond Nederland, ook bij WTF afkorting van World Taekwondo Federation en het NOS*NSF.

  • Hoofdlocatie: Adriaen Nimantsstraat 40, Rotterdam
  • Locatie Kop van zuid: Spoorweghaven 174, Rotterdam
  • Locatie Bloemhof: Putselaan 174, Rotterdam
  • Locatie Ijsselmonde: Kromme hagen 13, Rotterdam
  • Locatie Charlois: Quackstraat 76, Rotterdam
  • Locatie Katendrecht: Walhallalaan 114, Rotterdam
 • NK Sparren: 12 Januari 2019
  Open west: 2 Februari 2019
  President’s Cup: 7-12 Februari 2019
  Turkish Open: 13-16 Februari 2019
  Dutch Open: 9-10 Maart 2019
  Belgian Open: 16-17 Maart 2019
  German Open: 30-31 Maart 2019
  Austrian Open: 8-9 Juni 2019
  Open Windmills: 20 April 2019
  Nationaal Danexamen: 15 Juni 2019
  Clubexamens 29 juni 2019

Home / Nieuws / Chön-ji-kwan Toernooi – Uden 31-10-09

Chön-ji-kwan Toernooi – Uden 31-10-09

– Hind Zariouh 1ste
– Smehen Mefras 1ste
– Mohamed Allouch 1ste
– Suayb Keskin 2e
– Mehmet Düzgun

Op zaterdag 31 oktober moesten we om 05.45 uur verzamelen bij de zaal. We vertrokken om 06.20 uur op weg naar Uden. Maar in plaats van 3 of 4 auto’s die meegingen, had Meester een busje geregeld. Toen we bij het toernooi aankwamen, konden Mohamed en Suayb niet meedoen omdat ze niet naar de TBN hadden gebeld om hun problemen op te lossen. Gelukkig kon dat geregeld worden en konden ze toch nog meedoen. Na een tijdje gingen Smehen, Mohamed en Suayb (junioren) wegen. Smehen en Mohamed wogen goed maar Suayb woog te zwaar maar gelukkig kon hij ompoolen en was alles weer goed. Later gingen Hind en Mehmet wegen, ze wogen allebei goed. Toen begonnen de wedstrijden.

Suayb als eerst met zijn wedstrijd, hij had zijn 1e partijtje gewonnen met 19-0. het was een mooie wedstrijd. Helaas had hij zijn 2e partijtje verloren. Maar hij ging er wel met de 2de prijs vandoor.

Na Suayb was Mohamed aan de beurt. Ook hij had zijn 1ste partij gewonnen met knock out . Daarna ging hij door naar de finale waar in de laatste seconde een punt maakte waardoor ze voor de golden point moesten spelen. Met geluk aan zijn zijde won hij van zijn tegenstander en nam graag de 1ste mee naar huis.

Daarna was Smehen aan de beurt, zij stond gelijk in de finale waardoor ze maar 1 wedstrijd hoefde te spelen tegen een taekwondoka uit belgie . Ook zij had er een mooi partijtje van gemaakt, en ging ze er met de 1ste prijs vandoor.

Dat waren de junioren, na de junioren waren de senioren aan de beurt.

Uiteindelijk was Hind aan de beurt, ze stond ook gelijk in de finale. Ze had er een prachtige wedstrijd van gemaakt en ook zij nam met alle genoegen de 1ste plaats mee naar huis.

Als laatste was Mehmet aan de beurt. Hij had een prachtige sparring gespeeld.
Het was een nek aan nek race, hij heeft het zijn tegenstander heel erg moeilijk
gemaakt. Maar helaas is het hem niet gelukt om te winnen. Mehmet heeft verloren met een golden point jammer genoeg. Maar de volgende keer gaat
hij zeker WINNEN.

Het was een leuke en vooral ook spannende dag! Het was ook wel leerzaam voor iedereen! Natuurlijk was het heel gezellig!!!

Geschreven door: Yassin Ashad en Hind Zariouh